В търсене на Светлината Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 2 of 3
Goto page Previous  1, 2, 3  Next
Хайде да разкажа 2 сънища
Author Message
Reply with quote
Та, като споменах по-горе, нека да разкажа този за мартениците и ако може някой да ме светне как да си го тълкувам, понеже уж мисля, че знам, но не съм убедена - обърква ме малко.

А ти как го тълкуваш?

А ти как го тълкуваш?

1. Смятам, че става дума за здравето, заради мартениците.
2. Цъфналите дървета са хубаво - благодат, добър развой на нещата, мъдрост, спокойствие и подобно - според мен като усещане и според зависи.. кое, какво.
Всички знаем, че мартениците се окачат на цъфнало дърво - подаряват се за здраве и се окачат. Имаше много .. предполагам много хора. Трябваше и моята да закача, заради което отивах да я взема, което значи, че не съм добре със здравето, но един вид трябва да се оправя (не аз сама себе си да оправя, а по принцип трябва да мине всичко). Да, в реалността имам здравословен проблем. Не видях самото окачване на моята мартеница. Просто преминах на друга картина - парка с многобройните раззеленени, прекрасни дървета, навяващи на район тип обежище, навяващо спокойствие, мъдрост, дълголетие и т.н. Елементите като момчетата, джогинга, мп3 плейъра - не ме интересуват почти и нямам ни най-малка представа какво значат. Смятам, че зеленото е с хубаво значение в съня, още повече на дървета. Не ми хареса баба ми, че е в черно. Да седнеш на алеята - не знам как да го тълкувам. Може би намиране на мястото си - не знам. Застой, застопоряване - не знам.
Като цяло е хубав, мисля, а дали мисля правилно - не знам. Но тълкуванието смятам е за здравето, но дали значи оправяне или не - ей, това не знам. Мисля, че да, но не съм убедена.
Понякога си помагам със символиката от съновници. Бях гледала, че да видиш да окачаш някому в дадения момент с мартеница - на друг, на себе си или..., мартеница - не е на хубаво, но да видиш просто ей, така мартеници е за добро. Колко е така и колко не - не знам. Ако знаех сигурно нямаше да питам за съня, както за онзи сън, който се сбъдна от-до с 1 малка несъществена разлика. Лошото е, че сънувам с много символика понякога и като гледам не е рядко (като направя оглед на сънищата си) и все са дълги по принцип. Понякога се минава от един в друг - сякаш един сън с различни картини в него, а друг път си е точно така и помня. Другото, което ми прави впечатление е, че все по-често сънувам осъзнато. Без да го искам. Просто знам, че сънувам в дадения момент и гледам какво става. Нищо не променям, защото не искам, а си наблюдавам. Събуждам се с ясната мисъл, че и в съня съм била един вид "будна". Даже от последните пъти помня, че правих нещо (няма да конкретизирам) и в съня си знам, че сънувам и докато се гледам какво правя, си мисля "Ама, как ще го направя точно това хехехехе .. нищо.. искам..." ("искам" по усещане, че не е за лошо, уж).

Reply with quote
Забравих да кажа един друг (специално на теб Алтай Smile ).. Сънувах те, Алтай..преди Великден беше, ама кога точно не помня... ;) Пак странен, но по-истински сън (без прекалено символика) и осъзнат пак. Smile Наблюдавах отгоре себе си как спя и сънувам - сънувам осъзнато как сънувам осъзнато в съня - нещо като куб в куба. И т.н.
Обаче се пукам на сънища.

Reply with quote
Айде, ПАК странен сън. То, направо мога да напиша книга. Както с години ставах с черно петно и тук-там по 1 сън (сякаш беше запушен потока временно), така пък сега от преди Нова Година се спуках от сънища, но както казвам...сънищата идват, когато трябва, т.е. когато трябва да знаеш и когато му дойде времето.
Сега към съня (както помня). Има бая символика - Help ...
Помня, че някакъв мъж ми каза, че трябва (но не като заповед, а като вид работа) да правя преводи на писма от или на арабски. Не знаех езика, затова се чудех как ще правя преводи като не знам езика. Видях се в някакво помещение като в.......... как да кажа... като в каменна обла стая тип площадка .. напомни ми катедралата в Кьолн на 1 място като изкачиш стълбите има 1 като площадка... Както и да е. Видях лицето на човека, който ми каза, че трябва да правя преводите - арабин мисля беше или напомняше на такъв. До него беше и онзи, на когото дефакто му трябваха преводите, който ги искаше. Неговото лице не помня. Беше мъж, но после стана като жена или имаше и жена.. объркана ми е тази част. После видях някакво английско посолство, което беше в София хахаха (между другото никога не съм го виждала..) . По-интересното в случая ми се видя следното..а именно че беше с каменни тъмни стени - каменни малки блокчета стените (и времето не беше слънчево).. в горната част на стената беше (като изрисувано с боя) английското знаме, ама изглеждаше като между английското и американското (едно странно, но беше английското) Shocked . В долната част на стената, под знамето имаше изрисуван като с блажна боя червен кръст с по-къса горна и долна част Shocked . После помня, че някакви учебници за език ми трябваха и взимах под ръка да уча език - мътно ми е това. Изведнъж станах сякаш онази жена от по-горе (русолява, но не прекалено светла коса, чуплива, със светли очи, но не прекалено светли - красива и нежна). Около мен/нея имаше няколко деца (да кажем 5) и то бяха нейни. Красиви, добри, послушни деца..по-малки, по-големи..но не с прекалено голяма разлика. Тя/аз (айде ще мина на "аз" за по-лесно) почнах да плача, защото трябваше да се сбогувам с децата си. Целувах ги, прегръщах ги.. много мъчно ми беше и болно, че трябва да ги оставя.. и сълзи. Очите бяха пълни със сълзи. Те питаха какво-що, но и сами усещаха, знаеха, че заминавам някъде. И всичко това се развива пред онова посолство, гледайки знамето и кръста.
По-нататък не знам дали сънувах още нещо - не помня - хем да, хем не... Събудих се една отпусната, отпочинала.. даже не ми се ставаше..едно хубавичко. Беше ми странно. И едно усещане пак за уж осъзнато сънуване, ама не съвсем. Докато гледах стената на посолството и кръста, ги гледах изследвайки ги, сякаш осъзнавам, че сънувам и гледам елементите и се чудех, и за първи път сънувам такова нещо. Най-много ми се наби именно стената - че става дума за посолство, знамето и червения кръст най-вече Shocked . После ми прави впечатление че трябва да превеждам писма и сбогуването.

ЕДИТ: Е, сега чух по новините за тамплиерите в София.. ъъъ, дали има общо - не знам(?), ама пак е с червен кръст.. Девиза на Англия е "Бог и моето право" бях видяла... И едното знаме е така - бяло с червен кръст на Англия... другото е синьо и червено на Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия (нещо определено свързано с Англия, обаче). А, не ми се заминава за Англия по принцип и не съм гледала за възможности да замина, ако за това иде реч. Загадка-сладка! Или значи нещо съдбовно или сериозно този кръст?

Reply with quote
Е, сега пък сънувах, че нещо ме е белязало на ръката с две неща. Едното е като тату на сабя, меч и зад него някакви растения. Все едно нещо ми е издълбало в ръката това като татус. Другото беше сребърно с два свободни края, а посредата частта закачена за кожата ми. Беше интересно и хубаво. Казвах на някого откъде се е появило това, че някой или нещо ми го е издълбало, а сефте го виждам на себе си, нямах го и се появи от нищото на ръката ми.
Хареса ми това с меча и сребърното. Усещането беше като издълбано от нещо, което няма материален облик. Както на майка преди години й се беше появил белег на китката откъм вените като от ухапване от змия - с две червени точки от зъби и като синина от челюст, а каза, че змия не я е хапало и въобще нищо не я е хапало, и не знае от къде й е. Само че нейното беше реално, а моето е сън.

Reply with quote
Пак сънувах. Бях спряла да сънувам, а сега втори сън от известен период насам. Пак с дух. Сънувах някаква среда, не я помня добре, значи няма мн. значение. Сънувах, после че съм си вкъщи тук в стаята и една жена от комплекса, в който работех доскоро - Ема, че ми реже ноктите на краката и ги събира в шепа и тогава се проявява като действия един дух. Тя го забелязва и казва чакай-чакай на мен, демек да го гледаме какво прави. После започва да пише на 1 черна дъска, за да мога да го четем какво говори. Ема изчезна. Останах само аз. Пиша и той пише - общуваме. Задавам му началните при запознанство въпроси. Пусна ми видео с него. Беше кино актьор. Видеото беше с филм с него, за да го видя кой е и как изглежда. Да се запозная с него по визия и явно живот. После усетих на няколко пъти хлад и настръхнах цялата, както и като затъмняване на дадена зона - присъствието му. После се появи откъм вратата. Казах му да влезе с проявлението си - физическото, защото вече не ме беше страх да го видя - вече бяхме поговорили и за мен той вече беше личност. Мисля, че и затова в началото пишеше и пусна филма с него. Когато се появи беше възрастен вече с побеляла коса, светли сини очи. Баща ми беше в стаята. Запознах ги и баща ми каза "можете да си говорите, да се опознавате, приятели да сте, но само да си я пипнал или нещо друго да си поискал!!". После пак усетих хлад и затъмняване на зоната в стаята от дясната ми страна. Усетих по този начин пак нечие присъствие. Видях, че духа гледаше на там и вече бях сигурна, че има някой и му казах "Има някой тук нали, някой друг?" и той "Да, Месията е тук." Учудих се и в същото време бях благодарна (за себе си) за честта. После духа продължи с приказките, като не спираше да гледа към него "Каза 'горкото момиче, толкова е младо, а е двойно посечено'. Също каза, че е слизал долу (демек на земята, при мен) и по-рано, но те е нямало."
После се събудих.

Reply with quote
Post Re: сън с дух 
Много интересен сън!

Искам да попитам, че не ми стана съвсем ясно:

Kenaz wrote:
После духа продължи с приказките, като не спираше да гледа към него "Каза 'горкото момиче, толкова е младо, а е двойно посечено'.

Тук за кое момиче говори?

Quote:

Също каза, че е слизал долу (демек на земята, при мен) и по-рано, но те е нямало."

Кого го е нямало?

Post Re: сън с дух 
Ich wrote:
Много интересен сън!

Искам да попитам, че не ми стана съвсем ясно:

Kenaz wrote:
После духа продължи с приказките, като не спираше да гледа към него "Каза 'горкото момиче, толкова е младо, а е двойно посечено'.

1.Тук за кое момиче говори?

Quote:

Също каза, че е слизал долу (демек на земята, при мен) и по-рано, но те е нямало."

2.Кого го е нямало?

1. За мен. Ще уточня - духа гледа непрекъснато сериозно и втренчено в Месията, чието присъствие съм усетила, но аз лично не виждам кой е. Духа ми казва, че е Месията и докато го гледа предава думите, които Той говори, докато гледа мен и стои до мен, а именно "Горкото момиче (за мен - Месията говори това, докато ме гледа, а духа ми предава думите Му) толкова е младо, а е двойно посечено"..."
2. Духа в съня предаде и следните Негови думи "Също каза, че е слизал и по-рано (демек долу на земята, тук и при мен), но те е нямало (мен ме е нямало)."

Reply with quote
Понеже сънувам напоследък хаотично, бъркотия и тук-там нещо по-наредено, със спомен за него, ще разкажа 1 част от 1 нощ на хаос:

Сънувах бебе със сини очи (на някоя от братовчедките ми или на сестра ми в съня ми). Исках да знам какво да правя. Усетих, че бебчето може и сякаш искаше да каже и казах "Чакай, не, изчакай... " на майката и бебчето си заби пръстчето в картата на България, посочвайки град близо до София и ме гледаше с едни ококорени големи невинни очи на новородено - където е Ботевград и Бухово ли, какво е там (не разчитам, а и не го знам). Беше леко Северозападна посока в съня ми и западна най-вече. Беше тъмна зоната на картата като на или до планинска верига и беше почти до София. После нещо ми се стори Велинград, но като се събудих проверих - беше на югозапад и нямам какво да правя там.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Понеже сънувам напоследък хаотично, бъркотия и тук-там нещо по-наредено, със спомен за него, ще разкажа 1 част от 1 нощ на хаос:

Сънувах бебе със сини очи (на някоя от братовчедките ми или на сестра ми в съня ми). Исках да знам какво да правя. Усетих, че бебчето може и сякаш искаше да каже и казах "Чакай, не, изчакай... " на майката и бебчето си заби пръстчето в картата на България, посочвайки град близо до София и ме гледаше с едни ококорени големи невинни очи на новородено - където е Ботевград и Бухово ли, какво е там (не разчитам, а и не го знам). Беше леко Северозападна посока в съня ми и западна най-вече. Беше тъмна зоната на картата като на или до планинска верига и беше почти до София. После нещо ми се стори Велинград, но като се събудих проверих - беше на югозапад и нямам какво да правя там.

А как си го обясняваш/тълкуваш този сън?

Като насока, посочване къде да ида, упътване. Но не съм напълно убедена - целия сън беше каша и дали е ориентир или друго - не знам. Причината също не знам - моя живот, моето щастие или нещо, което просто трябва?

Last edited by Kenaz on Thu Oct 15, 2009 12:36 pm; edited 1 time in total

Reply with quote
Последно, което ми направи впечатление е, че сънувах, че си говоря с 1 човек и той ми честити настъпването на някакъв етап, който е свързан с 9 фази на луната или 9 месечни лунни цикъла - едно от двете и сякаш трябваше и аз да честитя - хъ..
Сънувах и че трябва да измета и търсех метла. Сънувах и някаква двойка, която щеше да се жени, но поради оправдателна причина (например смърт) мъжа отказва, но вече са организирали събирането като тържество и за да не иде на вятъра, решават да се съберем да хапнем и пийнем, да не е напразно. Имаше 3 бели слончета - 1 голям слон бял (слоница) и 2 малки бели. Заиграх се с малките. Бяха накичени с нещичко, много хубави белички. Захапаха ме за ръката, но нежно като игра и аз се заиграх с тях.

Между другото, сетих се какво може да е означавал съня с Месията и думите "двойно посечена".
Нали два пъти се е случвало да видя "бялата сянка" в мрака на мъж. Едното около 2000, другото около Август-Септ. 2008. Последното нали усетих като удар с нещо като огнена топка в стомаха, чак дадох откат назад. Помислих и стигнах до извода (с помощта на 1 приятелка), че ако беше Добро, нямаше да ме е страх, а ако беше Ангел щях да изпитам любов и благоволение. Второ, че този "удар" в стомаха по-скоро може да се оприличи на "нападение", отколкото на друго. Трето - 2 пъти съм го виждала, а думите в съня с Месията бяха "двойно посечено". Първия път беше около периода, когато щях да умра, а в съня ми, Месията казва "И по-рано съм идвал, но теб те нямаше" - може би заради това щях да умра, но остава в-са защо, ако го е нямало съм видяла бялата светлина и се случи майка да е вкъщи да ме спаси "случайно". Сега втория път, явно 'съм тук', когато той ще слезе или е слязъл и също в съня ми, съм била 'тук', за да ми каже това. Защо ми го казва - за да знам, че е с мен, до мен, че го има и че този бял силует не е Добро? Но защо? Какво иска от мен, за да не е добро и да ме "напада" - каква съм аз, какъв е той (белия силует), че да иска да ме "напада"?
Или може би белия силует е Той? - два пъти е слизал... единия път може би да ме предупреди за наближаващия риск да умра, а втория? И защо предния път да ме е нямало, а сега да ме има като и двата пъти ме беше супер шубе, само където нали началото на 2009 чух и мъжки глас да говори на незнаен език. Дали сега го 'чувам', но пак не разбирам?
Вчера стигнах до извода, че е свързано с белия силует и "двойно посечена" и "по-рано бях тук, но теб те нямаше", а също може би и със съня с меча. И знам, че сега "съм тук" и ще ми помогне (как, къде, с кого, в какво - нямам идея, но знам, че в съня ми стоеше над леглото ми, над мен, гледайки ме съжалително, с любов и с желание да помогне)... Но се забатачих вече. Вчера си казах през нощите - "Не знам нищо вече... Не знам какво да правя, не знам къде да ходя, не знам какво искаш да ми кажеш.. не разбирам.. вече нищо не знам..." и "помогни ми, дай ми ориентир, бъди по-ясен... "

Reply with quote
Еее, мислех да не го пиша и затова го спестих, понеже ми се струваше глупост, но ще го кажа, понеже днес разбрах, че не е глупост, а се сбъдна и може би още има да се сбъдва.
Към горното с 9-те фази или месечни цикли на луната.. това беше едното.
После сънувах, че гледам Лучи на някакво медийно събитие, имаше медии, интервюираха я и представяше нещо. Беше като на подиум.
Днес, преди малко гледам ТВ новините - говореха за Берлускони, където дошъл на гости на Борисов и гледам дават интервю с Лучи.
Паднах като го видях! И без това тя рядко дава изяви в медиите (изключително рядко).

А за мен в съня...
Аз бях в тоалетната и се гледах в едно огледало - бях с малко грим, направена, облечена, с нови черни лачени обувки на ток. Влизаха излизаха някакви. Изглеждах унила нещо и се гледах само в огледалото.
И тогава се събудих. Нямам идея кво ще рече. Да не говорим, че не знам и за горното 9-те фази на луната или 9 месечен лунен цикъл , дето ми честити този човек.. И белите слончета. Ъ!

Reply with quote
Сънищата ми за слънчеви затъмнения (които може и да не са били затъмнения, а показване на цикъл) се препокрива с предсказанието на маите, което сега чета, а именно за завъртането на земята, катаклизмите (аномалиите) и т.н., за които те говорят и последвалия радиационния лъч (а знаем, че става лошо на целия организъм от това, както сънувах от завъртането по странен начин на Земята по оста, че ми стана лошо).
Там се говори, сега като чета и за Големия цикъл с по-малки цикли - Галактически Ден, Нощ, Утро, Следобед и Дълбока Нощ.
Не знам кое до колко ще излезе вярно.
И нещо друго... което е малко стряскаща случайност. Сбора на рождената ми дата от ден, месец и година, без редуциране на числата, е 2012. Shocked

Reply with quote
Kenaz wrote:

А как си го обясняваш/тълкуваш този сън?

Относно това пък, този сън (освен предния пост - то е друга тема) - последното ходене до София - видяхме билборд с надпис Велинград, после табели с Велинград, а в хотела имаше водна чаша с надпис Велинград. А отделно чувам някакви новини по ТВ за Велинград.

Reply to topic Page 2 of 3

Goto page Previous  1, 2, 3  Next
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum