В търсене на Светлината Forum Index
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsfChatLog in
Reply to topic Page 1 of 1
Глас, шепот
Author Message
Reply with quote
Post Глас, шепот 
Можете ли да напишете нещо за това? И предполагам трябва да бъда по-конкретна. Става дума, когато чуеш нещо като шепот, но неразбираем, ей-така, сякаш някой има до теб и ти говори в ухото, шепнешком така, че нищо не се разбира и по-точно като на друг език + това, че е като шепнене и хептен нищо не разбираш, но пък се чува съвсем ясно. Объркано го написах. Чуваш глас, който сякаш говори на незнаен език (поне за теб), в същото време като шепнене, но много чисто, ясно и на милиметри сякаш от ухото ти или сантиметър.

Вчера ми се случи точно това, когато си легнах и загасих ТВ. Мислех и исках да сънувам за тази детска ръчичка на крака ми, за душицата, за ... и т.н., когато изведнъж чух като на друг език и шепнейки мъжки глас, и то точно на лявото ми ухо, все едно беше се долепил до него. Изтръпнах. Сефте такова нещо и съвсем неочаквано. Стоях и слушах този шепот някъде... хм.. не знам... минута или няколко секунди към минута... и ми беше много тресене, но не бях толкова уплашена, както при другите неща. Просто тресене, изтръпване, лека уплаха. Разгледах възможността да съм си въобразила, но когато го чуеш, все едно някой се е надвесил и ти говори точно на ухото, е малко трудно да си го въобразиш, а и даже не си бях и помисляла за такова нещо - исках само да сънувам за 3 неща и си нарочвах, мислех за тях. Разгледах и възможността нещо майка ми да е била от другата стая, докато слушах шепота и след това, но не - просто... от другата стая едно, че нищо такова не се чуваше, отделно, че ако беше от нея, по принцип се чува като от далеч, точно като от друга стая, а и не изтръпвам, ако чуя от майка скърцане със зъби например, а това беше точно, ама точно до лявото ми ухо, шепнейки в него нещо си и си беше мъжки глас. Така и обаче не знам какво каза, прошепна. Че и съня не помня.

Reply with quote

споко,аз бях!!

Shocked Confused:

Наистина ли?
Убих те! ахахаххаха ако наистина, ако не си правиш майтап... хахахха
И добре.. какво каза, че не схванах? И защо?

Reply with quote
Здрaвей!!На древния език е.Тип успокояващо, но и сьщевремено е и зуково сьбуждане на известни дадености на инфо структорите на човека!1!!Използва се вибрацията на изричаните думи!Нещо като кодовете е!Няма нищо общо сьс заклинанията и наричанията!!!То е подобно на мантрите!В началото е успокоението и в средата е типа мантра и на финала сьщо се повтаря!!Това е!!Част от нещата са за отваряне на спомените на душата!Да знаеш!!!!!!!Приблизително още два пьти ще се повтори!!При повторението си спомни усета и чувството какво си изпитала по времето на нашепването!!За да си сигурна че това е сьщото..........!!!!Smile)И си махни тая снимка!!Туи си е чиста дамга!!

Засега само веднъж се е случило. То не, че е страшно, а ми .. странно, тресене малко.
Защо да е дамга, според теб? Ако визираш да е моментен отпечатък на ръка поставена в/у изгоряла кожа, като след това остава бял отпечатък за секунди - грешиш адски много, не е вярно, не е така.
Така си изгорях от 5 часа престой и за мен значи нещо, още повече, при положение, че винаги внимавам да изгарям равномерно - да нямам пясък (чистя го и мразя да имам), да се извъртам, спрямо слънцето, за да ме напича навсякъде и така нататък. Другия е наполовина изгорял, сякаш нещо е стояло и на него имам снимка. Всички + мен си бяхме удивени, които го видяха!!! А снимката си ми харесва, намирам я за сладка с тази детска ръчичка на нещо си.

Reply with quote
Post Re: Глас, шепот 
Kenaz wrote:
Вчера ми се случи точно това, когато си легнах и загасих ТВ. Мислех и исках да сънувам за тази детска ръчичка на крака ми, за душицата, за ... и т.н., когато изведнъж чух като на друг език и шепнейки мъжки глас, и то точно на лявото ми ухо, все едно беше се долепил до него. Изтръпнах. Сефте такова нещо и съвсем неочаквано. Стоях и слушах този шепот някъде... хм.. не знам... минута или няколко секунди към минута... и ми беше много тресене, но не бях толкова уплашена, както при другите неща. Просто тресене, изтръпване, лека уплаха. Разгледах възможността да съм си въобразила, но когато го чуеш, все едно някой се е надвесил и ти говори точно на ухото, е малко трудно да си го въобразиш, а и даже не си бях и помисляла за такова нещо - исках само да сънувам за 3 неща и си нарочвах, мислех за тях.

Може би мисленето за тези неща да е провокирало по някакъв начин появяването на този глас в съзнанието ти.

Kenaz wrote:

Можете ли да напишете нещо за това? И предполагам трябва да бъда по-конкретна. Става дума, когато чуеш нещо като шепот, но неразбираем, ей-така, сякаш някой има до теб и ти говори в ухото, шепнешком така, че нищо не се разбира и по-точно като на друг език + това, че е като шепнене и хептен нищо не разбираш, но пък се чува съвсем ясно. Объркано го написах. Чуваш глас, който сякаш говори на незнаен език (поне за теб), в същото време като шепнене, но много чисто, ясно и на милиметри сякаш от ухото ти или сантиметър.

Рудoлф Щайнер препоръчва в такива случаи човек да се опита да бъде максимално буден, съзнателен и да се опита с всички сили да отстрани този глас, да го изличи от съзнанието си.

Същото, впрочем, той препоръчва и при изследване на едно видение в съзнанието си като тест за реалността на видението. Ако опитът за премахване с всички усилия не доведе до изличаването на видението, това означава, че то е образ на реален свръхсетивен факт.

View user's profile Send private message
Reply with quote
Ich е прав!!Опитай се да разбереш какво ти се казва!Ако ли не игнорирай!!Насочваш кьм обекта най-малкото си прьстче и казваш това истина ли е!Като изльчваш енергия през него.Ако не е истинско то изчезва,размива се!Палечко(най-малкия прьст отговаря за истиноста това е неговата сила)Smile)

А, ми, само да се повтори и ще пробвам, само че не се е повторило все още. А, иначе, както споменах, пробвах да се убедя, че е истинско, още в дадения момент, ако не е да го игнорирам, чрез мисъл, но се оказа истинско. Може би затова и не се е повторило все още, защото ако беше от мен, значи зависи от мен, досега пак да е излязло на яве. Така си го обяснявам.

Reply with quote
Така... не се е повторило, но за сметка на това вчера чух шум и като дихание, но Вдишване.. и пак като си лежах на тъмно, на изгасен ТВ. И пак ме беше шубе да се обърна, ама накрая пуснах ТВ за светлина и нямаше никой.

Reply with quote
Така... не се е повторило, но за сметка на това вчера чух шум и като дихание, но Вдишване.. и пак като си лежах на тъмно, на изгасен ТВ. И пак ме беше шубе да се обърна, ама накрая пуснах ТВ за светлина и нямаше никой.

А провери ли го, дали е истинско?

То беше много набързо... даже време да се усетя много нямаше. Гласа си беше истински. Диханието - виж, за него имам някакви съмнения, но какво да кажа.. беше си като дихание.

Reply with quote
Хаи!!Маи някой вьздиша за теб!!!Smile))хихихих!!Шегичкааааааааа!!Ама до колко ЕЕЕЕЕЕЕ??????????????Smile))

Хаи!!Маи някой вьздиша за теб!!!Smile))хихихих!!Шегичкааааааааа!!Ама до колко ЕЕЕЕЕЕЕ??????????????Smile))

Майтап, майтап, ама на майтап могат да се кажат много истини, ххахаха.
Е, значи трябва да го питам кой е, щом въздиша по мен... милия.

Reply with quote
altai wrote:

Майтап, майтап, ама на майтап могат да се кажат много истини, ххахаха.
Е, значи трябва да го питам кой е, щом въздиша по мен... милия.

Рано или късно ще се разбере Smile

Reply to topic Page 1 of 1

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum